Alterna

Weergave: Lijst / Rooster
Sorteer op:
Aantal weergegeven:
 • Alterna Bamboo Color Hold+ Vibrant Color Conditioner 250 ml Conditioner
  Elk product in de Bamboo Collection begint met gecertificeerde organische Bamboo, de snelste groeiende en meest veerkrachtige botanische bron van onze planeet om onmiddellijk de innere kracht van het haar te stimuleren - de basis te leggen voor duurzaam sterker, gezonder haar.Bamboo Color Hold + Vib..
  € 9,95
  Excl. BTW: € 8,22
 • Alterna Bamboo Color Hold+ Vibrant Color Shampoo 250 ml Shampoo
   Elk product in de Bamboo Collection begint met gecertificeerde organische Bamboo, de snelste groeiende en meest veerkrachtige botanische bron van onze planeet om onmiddellijk de innere kracht van het haar te stimuleren - de basis te leggen voor duurzaam sterker, gezonder haar. e Bamboo Color H..
  € 21,95
  Excl. BTW: € 18,14
 • Alterna Bamboo Men Nourishing Conditioner & Shaving Cream 250 ml Conditioner/Creme
  Alterna Bamboo Men Nourishing Conditioner & Shaving Cream. Elk product in de Bamboo Collection begint met gecertificeerde organische Bamboo, de snelste groeiende en meest veerkrachtige botanische bron van onze planeet om onmiddellijk de innere kracht van het haar te stimuleren - de basis te legg..
  € 19,95
  Excl. BTW: € 16,49
 • Alterna Bamboo Shine Luminous Shine Conditioner 250 ml Conditioner
  Alterna Bamboo Shine Luminous Shine Conditioner. Elk product in de Bamboo Collection begint met gecertificeerde organische Bamboo, de snelste groeiende en meest veerkrachtige botanische bron van onze planeet om onmiddellijk de innere kracht van het haar te stimuleren - de basis te leggen voor duurza..
  € 9,95
  Excl. BTW: € 8,22
 • Alterna Bamboo Shine Luminous Shine Shampoo 250 ml Shampoo
  Alterna Bamboo Shine Luminous Shine Shampoo. Elk product in de Bamboo Collection begint met gecertificeerde organische Bamboo, de snelste groeiende en meest veerkrachtige botanische bron van onze planeet om onmiddellijk de innere kracht van het haar te stimuleren - de basis te leggen voor duurzaam s..
  € 19,95
  Excl. BTW: € 16,49
 • Alterna Bamboo Smooth Anti Frizz Conditioner 250 ml Conditioner
  Alterna Bamboo Smooth Anti-Frizz Conditioner. Elk product in de Bamboo Collection begint met gecertificeerde organische Bamboo, de snelste groeiende en meest veerkrachtige botanische bron van onze planeet om onmiddellijk de innere kracht van het haar te stimuleren - de basis te leggen voor duurzaam ..
  € 21,95
  Excl. BTW: € 18,14
 • Alterna Bamboo Smooth Anti-Frizz Shampoo 250 ml Shampoo
  Alterna Bamboo Smooth Anti-Frizz Shampoo. Elk product in de Bamboo Collection begint met gecertificeerde organische Bamboo, de snelste groeiende en meest veerkrachtige botanische bron van onze planeet om onmiddellijk de innere kracht van het haar te stimuleren - de basis te leggen voor duurzaam ster..
  € 21,95
  Excl. BTW: € 18,14
 • Alterna Bamboo Volume Abundant Volume Conditioner 250 ml Conditioner
  Alterna Bamboo Volume Abundant Volume Conditioner. Elk product in de Bamboo Collection begint met gecertificeerde organische Bamboo, de snelste groeiende en meest veerkrachtige botanische bron van onze planeet om onmiddellijk de innere kracht van het haar te stimuleren - de basis te leggen voor duur..
  € 21,95
  Excl. BTW: € 18,14
 • Alterna Bamboo Volume Abundant Volume Shampoo 250 ml Shampoo
  Alterna Bamboo Volume Abundant Volume Shampoo. Elk product in de Bamboo Collection begint met gecertificeerde organische Bamboo, de snelste groeiende en meest veerkrachtige botanische bron van onze planeet om onmiddellijk de innere kracht van het haar te stimuleren - de basis te leggen voor duurzaam..
  € 21,95
  Excl. BTW: € 18,14
 • Alterna Caviar Anti Aging Brightening Blonde Conditioner 250 ml Conditioner
  Caviar Blonde Brightening conditioner 250ml: Conditioner die natuurlijk blond en blond gekleurd haar verfrist en een lichtgewicht vochtherstel geeft. Het vermindert een kopergloed en beschermt de blonde kleur. Maakt dat het haar perfect gevoed word. ..
  € 23,95
  Excl. BTW: € 19,79
 • Alterna Caviar Anti Aging Replenishing Moisture Conditioner 250 ml Conditioner
  Deze conditioner is geweldig voor dagelijks gebruik en ook geschikt voor gekleurd haar. De vochtbalans in je haar wordt hersteld en onderhouden zodat je haar supergezond wordt en zijdezacht aanvoelt! ..
  € 30,95
  Excl. BTW: € 25,58
 • Alterna Caviar Anti Aging Replenishing Moisture Shampoo 250 ml Shampoo
  Alterna Caviar Moisture Shampoo is een absolute topper onder de haarverzorgingsproducten! Deze shampoo stopt de zichtbare tekenen van het ouder worden, geeft direct een dosis energie en levendigheid aan het haar en verbetert de kracht, elasticiteit en vitaliteit van het haar. Je haar is gezonder, be..
  € 33,95
  Excl. BTW: € 28,06