Menu
Your Cart

Alterna

Merk: Alterna Model: PARFUM-23f9bd99
Elk product in de Bamboo Collection begint met gecertificeerde organische Bamboo, de snelste groeiende en meest veerkrachtige botanische bron van onze planeet om onmiddellijk de innere kracht van het haar te stimuleren - de basis te leggen voor duurzaam sterker, gezonder haar.Bamboo Color Hold + Vib..
€ 9,95
Excl. BTW:€ 8,22
Merk: Alterna Model: PARFUM-d2e27929
 Elk product in de Bamboo Collection begint met gecertificeerde organische Bamboo, de snelste groeiende en meest veerkrachtige botanische bron van onze planeet om onmiddellijk de innere kracht van het haar te stimuleren - de basis te leggen voor duurzaam sterker, gezonder haar. e Bamboo Color H..
€ 21,95
Excl. BTW:€ 18,14
Merk: Alterna Model: PARFUM-5ba00dea
Alterna Bamboo Men Nourishing Conditioner & Shaving Cream. Elk product in de Bamboo Collection begint met gecertificeerde organische Bamboo, de snelste groeiende en meest veerkrachtige botanische bron van onze planeet om onmiddellijk de innere kracht van het haar te stimuleren - de basis te legg..
€ 19,95
Excl. BTW:€ 16,49
Merk: Alterna Model: PARFUM-4aa745e1
Alterna Bamboo Shine Luminous Shine Conditioner. Elk product in de Bamboo Collection begint met gecertificeerde organische Bamboo, de snelste groeiende en meest veerkrachtige botanische bron van onze planeet om onmiddellijk de innere kracht van het haar te stimuleren - de basis te leggen voor duurza..
€ 9,95
Excl. BTW:€ 8,22
Merk: Alterna Model: PARFUM-4f401f3e
Alterna Bamboo Shine Luminous Shine Shampoo. Elk product in de Bamboo Collection begint met gecertificeerde organische Bamboo, de snelste groeiende en meest veerkrachtige botanische bron van onze planeet om onmiddellijk de innere kracht van het haar te stimuleren - de basis te leggen voor duurzaam s..
€ 19,95
Excl. BTW:€ 16,49
Merk: Alterna Model: PARFUM-4d459348
Alterna Bamboo Smooth Anti-Frizz Conditioner. Elk product in de Bamboo Collection begint met gecertificeerde organische Bamboo, de snelste groeiende en meest veerkrachtige botanische bron van onze planeet om onmiddellijk de innere kracht van het haar te stimuleren - de basis te leggen voor duurzaam ..
€ 21,95
Excl. BTW:€ 18,14
Merk: Alterna Model: PARFUM-0e13d1e2
Alterna Bamboo Smooth Anti-Frizz Shampoo. Elk product in de Bamboo Collection begint met gecertificeerde organische Bamboo, de snelste groeiende en meest veerkrachtige botanische bron van onze planeet om onmiddellijk de innere kracht van het haar te stimuleren - de basis te leggen voor duurzaam ster..
€ 21,95
Excl. BTW:€ 18,14
Merk: Alterna Model: PARFUM-ecc1b547
Alterna Bamboo Volume Abundant Volume Conditioner. Elk product in de Bamboo Collection begint met gecertificeerde organische Bamboo, de snelste groeiende en meest veerkrachtige botanische bron van onze planeet om onmiddellijk de innere kracht van het haar te stimuleren - de basis te leggen voor duur..
€ 21,95
Excl. BTW:€ 18,14
Merk: Alterna Model: PARFUM-5e55151e
Alterna Bamboo Volume Abundant Volume Shampoo. Elk product in de Bamboo Collection begint met gecertificeerde organische Bamboo, de snelste groeiende en meest veerkrachtige botanische bron van onze planeet om onmiddellijk de innere kracht van het haar te stimuleren - de basis te leggen voor duurzaam..
€ 21,95
Excl. BTW:€ 18,14
Merk: Alterna Model: PARFUM-ddd5738b
Caviar Blonde Brightening conditioner 250ml: Conditioner die natuurlijk blond en blond gekleurd haar verfrist en een lichtgewicht vochtherstel geeft. Het vermindert een kopergloed en beschermt de blonde kleur. Maakt dat het haar perfect gevoed word...
€ 23,95
Excl. BTW:€ 19,79
Merk: Alterna Model: PARFUM-488c9d4d
Deze conditioner is geweldig voor dagelijks gebruik en ook geschikt voor gekleurd haar. De vochtbalans in je haar wordt hersteld en onderhouden zodat je haar supergezond wordt en zijdezacht aanvoelt!..
€ 30,95
Excl. BTW:€ 25,58
Merk: Alterna Model: PARFUM-37a21564
Alterna Caviar Moisture Shampoo is een absolute topper onder de haarverzorgingsproducten! Deze shampoo stopt de zichtbare tekenen van het ouder worden, geeft direct een dosis energie en levendigheid aan het haar en verbetert de kracht, elasticiteit en vitaliteit van het haar. Je haar is gezonder, be..
€ 33,95
Excl. BTW:€ 28,06
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 14