Overige Hair Care

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Overige Hair Care kopen of vergelijken? Dat doe je hier bij de Parfum Specialist!

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Alterna Caviar Anti Aging Seasilk Oil Gel 100 ml Oil Gel
  Alterna Caviar Anti-Aging Seasilk Oil Gel. Een hybride behandeling en styler, biedt uitzonderlijke hydratatie en voeding voor droog en beschadigd haar, terwijl het als licht stylingproduct definitie verstrekt. Caviar Extract en exclusieve Seasilk ® verzachten het haar en maken het glad, waardoor het..
  € 28,95
 • Biosilk Gel Medium Hold 177 ml Gel
  Een gel met een medium hold. Silk Gel geeft glans is vochtregulerend en verstevigd zonder schilfers. ..
  € 17,95
 • Biosilk Silk Therapy 355 ml Leave-In
  Biosilk Silk Therapy. Een lichtgewicht leave-in haarhersteller met pure zijde. Silk Therapy beschermt het haar en houdt het in optimale conditie. Gebruik: Doe 5 a 10 druppels in de handpalmen en verdeel dit gelijkmatig door het haar en eventueel op de huid. Indien nodig, herhalen. Het resultaat is v..
  € 29,95
 • Chi 44 Iron Guard 250 ml Hairspray
  CHI 44 Iron Guard is een krachtige, verzorgende spray. De spray beschermt het haar tegen de hitte van stylingtools, zoals föhns of stijltangen.?CHI 44 Iron Guard cre?ert verschillende structuren in het haar en bevat style memory. Dit houdt in het haar altijd perfect terug in model veert. CHI 44 Iron..
  € 16,95
 • Chi 44 Iron Guard Firm Hold Protecting Spray 284 gr Hairspray
  CHI 44 Iron Guard Firm Hold Protecting Spray is een haarspray die het haar beschermt tegen thermische schade. Het bevat positief geladen zijde moleculen welke het haar verzorgen, verzachten en een prachtige glans achter laten. ..
  € 17,95
 • Chi Argan Oil 89 ml Oil
  CHI Argan Oil is de laatste stap in het 4-delige systeem van de CHI Argan Oil lijn. CHI Argan Oil bestaat uit een lichtgewicht en snel absorberend mengsel van olië® dat speciaal ontwikkeld is om haarveroudering tegen te gaan, het haar te hydrateren en dof en beschadigd haar te herstellen. Het h..
  € 21,95
 • Chi Enviro Flex Hold Hairspray Firm 340 gr Hairspray
  CHI Enviro Flex Hold Hairspray Firm is goed om laag over laag te gebruiken om verschillende modellen te creëren.De spray is veelzijdig, u kunt een groot aantal stylen creëren zonder het haar te verzwaren. ..
  € 20,95
 • Chi Infra Gel 200 gr Gel
  Geschikt voor moeilijk te stylen kapsels. Krachtige en indrukwekkende greep voor alle stijlen. Vormen, kneden en definiëren zonder schilferen of opbouw van residu. Geeft het haar een ongelooflijke glans en ultieme controle. ? ..
  € 16,95
 • Chi Infra Texture Dual Action Hairspray 250 gr Hairspray
  CHI Infra Texture is een zachte haarlak die ervoor zorgt dat het haar stevigheid krijgt zonder te plakken of te verzwaren.Het haar krijgt glans, wordt anti-statisch en gespleten haarpunten worden hersteld. ..
  € 19,95
 • Chi Infra Texture Dual Action Hairspray 74 gr Hairspray
  CHI Infra Texture is een zachte haarlak die ervoor zorgt dat het haar stevigheid krijgt zonder te plakken of te verzwaren.Het haar krijgt glans, wordt anti-statisch en gespleten haarpunten worden hersteld. ..
  € 4,95
 • Chi Magnified Volume Finishing Spray 300 gr Haarspray
  CHI volume finishing spray is een sneldrogende haarspray, en geeft maximaal volume en glans. Ook zeer geschikt voor lang haar, verzwaart niet. ..
  € 16,95
 • Chi Magnified Volume Spray Foam 200 gr Spray
  CHI Magnified volume foam vergroot volume met beweging en creërt een ongelooflijke glans. Makkelijk aan te brengen bij de aanzet, dus precies op de plaatsen waar volume gewenst is. ..
  € 18,95