Kerastase

Weergave: Lijst / Rooster
Sorteer op:
Aantal weergegeven:
 • Kerastase Age Premium Bain Substantif 250 ml Shampoo
  Kérastase AgePremium Bain Substantif is een mild reinigend Nutri-vitaliserend haarbad voor een rijpere hoofdhuid en haar. Een rijpere hoofdhuid en haar hebben de volgende kenmerken. Minder haardichtheid, een droge hoofdhuid en de haarvezels worden droger en doffer. Resultaat na gebruik van Kérasta..
  € 24,95
  Excl. BTW: € 20,62
 • Kerastase Cristalliste Bain Cristal Thick 250 ml Shampoo
   Kérastase Cristalliste Bain Cristal voor lang en dik haar is een mild reinigend glansbad met kristallen.  Reinigt en verzorgt lang haar en geeft een kristalachtige glans. De omgevingsfactoren zoals kammen, borstelen, föhnen kunnen de lengten en punten beschadigen. Het gevolg hiervan ges..
  € 12,95
  Excl. BTW: € 10,70
 • Kerastase Cristalliste Bain Cristal Fine 250 ml Shampoo
   Kérastase Cristalliste Bain Cristal voor lang en fijn haar is een mild reinigend glansbad met kristallen.  Reinigt en verzorgt lang haar en geeft een kristalachtige glans. De omgevingsfactoren zoals kammen, borstelen, föhnen kunnen de lengten en punten beschadigen. Het gevolg hiervan ge..
  € 23,95
  Excl. BTW: € 19,79
 • Kerastase Homme Capital Force 250 ml Shampoo
  De Bain Vita Energetique versterkt het haar en geeft volume. Bain Vita Energetique is speciaal voor mannen met een normaal haartype. Voorzien van Systeme Taurine + D-Biotine dat een energie boost geeft aan het haar. De formule Vita-Energetique stimuleert de micro-circulatie, geeft energie, is vitali..
  € 12,95
  Excl. BTW: € 10,70
 • Kerastase Homme Capital Force Densifiante 250 ml Shampoo
  Dagelijks verzorgende shampoo, het versterkt de haarmassa en geeft een voller makend effect. Geeft vitaliteit aan de hoofdhuid, zorgt voor glanzend haar met een vollere haarmassa en body effect. ..
  € 12,95
  Excl. BTW: € 10,70
 • Kerastase Nutritive Bain Satin 1 250 ml Shampoo
   Kérastase Nutritive Bain Satin nr. 1 is een mildreinigend haarbad voor normaal tot lichtdroog (gevoelig) haar. Droog en gevoelig haar? Gezond haar heeft een mooie gladde structuur. De schubben zijn gesloten en de verhoudingen tussen de opbouwstoffen zijn optimaal. Interne en externe oorzaken ..
  € 12,95
  Excl. BTW: € 10,70
 • Kerastase Nutritive Bain Satin 2 250 ml Shampoo
   Shampoo met verrijkte voeding voor droog en gevoelig haar. De nieuwe formule met voedingsfactor 2, is gebaseerd op een originele combinatie van actieve bestanddelen die een rijke voeding geven aan de haarvezel. Na iedere toepassing is uw haar weer zacht, soepel en luchtig met een zijdeglans. ..
  € 23,95
  Excl. BTW: € 19,79
 • Kerastase Nutritive Masquintense Dosage Gluco-Active Epais/Thick 500 ml Masque
   Intens, voedende verzorger voor zeer droog en gevoelig haar. Masquintense voor dik haar maakt het haar glad en zorgt voor een gladde textuur. Gebruiksaanwijzing: Op gewassen handoekdroog haar aanbrengen. Inwerktijd van 5 minuten hanteren. Goed emulgeren en uitspoelen. Geschikt voor dage..
  € 58,95
  Excl. BTW: € 48,72
 • Kerastase Resistance Bain Age Recharge 250 ml Shampoo
   Kérastase Resistance Age Recharge Bain is een lipo-versterkend haarbad voor het verouderde haar.  Verouderd, verzwakt haar? Het verouderingsproces is een vertraging van de celdeling en huidverandering. Doordat de huid dunner wordt, kunnen de haren niet meer uitgroeien tot volledig ontwi..
  € 12,95
  Excl. BTW: € 10,70
 • Kerastase Resistance Bain Force Architecte 250 ml Shampoo
   De innovatie voor verzwakt haar. Bain Force Architecte is een herstructurerende shampoo met Ciment Cylane Complex. De haarvezel wordt zowel onder als op het oppervlakte hersteld.Bain Force Architecte versterkt en vult het haar op gedurende de tijd.Geschikt voor haar dat zeer broos of verzwakt..
  € 23,95
  Excl. BTW: € 19,79
 • Kerastase Resistance Bain Volumifique 250 ml Shampoo
  Kerastase Bain Volumifique ( vervanger bain volumactive ) is het eerste bad met verdikkend effect dat helpt om fijn haar vederlicht volume te geven. Bain Volumifique bevat Ampliflex System, Intra-Cylane en Stylight Texture. Het heeft een verdikkend effect, laat het haar luchtig aanvoelen en zorgt vo..
  € 23,95
  Excl. BTW: € 19,79
 • Kerastase Resistance Ciment Termique 125 ml Leave-In
   Kerastase Resistance Ciment Thermique 125 ml is een Thermo-actieve herstellende verzorging voor verzwakt haar.  Herstelt het haar en houdt het in model onder invloed van directe hitte. Het Vita-Ciment ® maakt nieuw intercellulair cement aan, herstelt de interne structuur van de vezel, v..
  € 23,95
  Excl. BTW: € 19,79