Moroccanoil

Weergave: Lijst / Rooster
Sorteer op:
Aantal weergegeven:
 • Moroccanoil Curl Defining Cream 250 ml Cream
  Deze ultra soepele haarcrème is speciaal ontwikkeld voor natuurlijk golvend en krullend haar. De ontwarrende eigenschappen van de formule zorgen voor perfect gesepareerde krullen, die uitzonderlijk veel veerkracht hebben en optimaal in vorm blijven! met Curl Defining Cream zorg je eenvoudig voor nó..
  € 39,95
  Excl. BTW: € 33,02
 • Moroccanoil Curl Defining Cream 75 ml Cream
  Deze ultra soepele haarcrème is speciaal ontwikkeld voor natuurlijk golvend en krullend haar. De ontwarrende eigenschappen van de formule zorgen voor perfect gesepareerde krullen, die uitzonderlijk veel veerkracht hebben en optimaal in vorm blijven! met Curl Defining Cream zorg je eenvoudig voor nó..
  € 12,95
  Excl. BTW: € 10,70
 • Moroccanoil Dry Scalp Treatment 45 ml Treatment
  Dry Scalp Treatment herstelt de balans van de hoofdhuid en vermindert irritatie, terwijl de vitaliteit van het haar wordt herstelt.Deze lichte maar geconcentreerde formule bevat natuurlijke ingredienten zoals kalmerende lavendelolie om de hoofdhuid te verzachten. ..
  € 29,95
  Excl. BTW: € 24,75
 • Moroccanoil Extra Volume Conditioner 250 ml Conditioner
  Lichtgewicht, volumegevende formule, conditioneert het haar dankzij antioxidantrijke Arganolie en revitaliserende voedingsstoffen. Maakt het haar levendig, ontwart en geeft handelbaarheid, volume en glans aan fijn en slap haar. ..
  € 16,95
  Excl. BTW: € 14,01
 • Moroccanoil Extra Volume Shampoo 250 ml Shampoo
  Zachtreinigende volumegevende formule, conditioneert het haar dankzij antioxidantrijke arganolie en revitaliserende voedingsstoffen. Geeft volume en glans aan fijn en slap haar. ..
  € 26,95
  Excl. BTW: € 22,27
 • Moroccanoil Frizz Control 100 ml Treatment
  Houdt uw haar antistatisch en elimineert ongewenste krul, kroezen en pluizen, onder alle weersomstandigheden. Bestanddelen die effecten van het klimaat reguleren, beschermen het haar probleemloos op gewichtloze wijze en houden het glad, kroesvrij en handelbaar, zelfs in de meest uitzonderlijk vochti..
  € 21,95
  Excl. BTW: € 18,14
 • Moroccanoil Glimmer Shine 100 ml Spray
  Bescherming tegen UV en vrije radicalen. Voorkomt statisch haar. Deze onzichtbare sluier zorgt voor een duurzame, onovertroffen glans die het licht reflecteert en is verrijkt met arganolie. • • ..
  € 32,95
  Excl. BTW: € 27,23
 • Moroccanoil Hydrating Conditioner 250 ml Conditioner
  Moroccanoil Hydrating Conditioner is een voedende conditioner die uitgedroogd haar herstelt en optimaal hydrateert. De conditioner bevat arganolie dat het haar helpt te voeden en het weer gezond maakt. De kleur van het haar wordt beschermd tegen kleurvervaging. ..
  € 26,95
  Excl. BTW: € 22,27
 • Moroccanoil Hydrating Shampoo 250 ml Shampoo
  Moroccanoil Hydrating Shampoo is een zachte, reinigende shampoo die uitgedroogd haar optimaal hydrateert. De shampoo bevat arganolie dat het haar voedt en het weer gezond maakt. De kleur van het haar wordt beschermd tegen kleurvervaging. ..
  € 27,95
  Excl. BTW: € 23,10
 • Moroccanoil Hydrating Styling Cream 300 ml Cream
  Geeft het haar definitie, zachte versteviging en diepe glans. Elimineert het pluizen. De buitengewone conditionerende eigenschappen van Moroccanoil Hydrating Styling Cream zijn uitermate effectief en veelzijdig en daardoor geschikt voor ieder haartype. ..
  € 36,95
  Excl. BTW: € 30,54
 • Moroccanoil Intense Curl Cream 300 ml Cream
  Moroccanoil Intense Curl Cream is een leave-in conditioner met antioxidanten en een intensief hydraterend vermogen. Dit stylingsproduct wordt gebruikt om de krullen te definiëren en een verbeterde glans te geven. ..
  € 36,95
  Excl. BTW: € 30,54
 • Moroccanoil Intense Hydrating Masque 250 ml Masque
  Deze rijke en romige behandeling is een product met hoge prestaties dat droog en chemisch aangetast haar hydrateert en conditioneert. Dit product is samengesteld om de textuur en handelbaarheid te verbeteren. ..
  € 42,95
  Excl. BTW: € 35,50