Redken

Weergave: Lijst / Rooster
Sorteer op:
Aantal weergegeven:
 • Redken All Soft Conditioner 250 ml Conditioner
   All Soft is speciaal ontwikkeld voor zeer droog en weerbarstig haar. Het haar wordt soepel en geeft glans door de avocado-olie, jojobaolie en lecthine. Het haar wordt verzorgt door aminozuren en proteïnen versterken en geven kracht aan het haar.De conditioner ontwart en voedt het haar. Het zo..
  € 10,95
  Excl. BTW: € 9,05
 • Redken All Soft Heavy Cream 250 ml Masque
  All Soft is speciaal ontwikkeld voor zeer droog en weerbarstig haar. Het haar wordt soepel en geeft glans door de avocado-olie, jojobaolie en lecthine. Het haar wordt verzorgt door aminozuren en proteïnen versterken en geven kracht aan het haar. Heavy Cream is een rijk en verzorgend masker. Het her..
  € 19,95
  Excl. BTW: € 16,49
 • Redken All Soft Shampoo 300 ml Shampoo
  All Soft is speciaal ontwikkeld voor zeer droog en weerbarstig haar. Het haar wordt soepel en geeft glans door de avocado-olie, jojobaolie en lecthine. Het haar wordt verzorgt door aminozuren en proteïnen versterken en geven kracht aan het haar. De shampoo is voor een milde reiniging en een zijdeza..
  € 10,95
  Excl. BTW: € 9,05
 • Redken Blonde Glam Conditioner 250 ml Conditioner
   Blonde Glam is voor blond haar of haar met highlights. Het zorgt voor een multi-dimensionele glans. Het haar word soepeler, beter beschermd tegen de zon en dat de blonde lokken hun kleur beter behouden. De lijn is geschikt voor natuurlijk, volledig gekleurd, of blond haar met highlights. Blond..
  € 24,95
  Excl. BTW: € 20,62
 • Redken Body Full Light Conditioner 250 ml Conditioner
   Body full is voor normaal tot zeer futloos haar. Fijn en futloos haar krijgt body en volume zonder iets achter te laten in het haar of het haar te verzwaren. De lijn zorgt voor een dag vol volume en trotseert de zwaartekracht. De conditioner ontwart en geeft volume aan het haar zonder het te ..
  € 10,95
  Excl. BTW: € 9,05
 • Redken Body Full Shampoo 300 ml Shampoo
  Body full is voor normaal tot zeer futloos haar. Fijn en futloos haar krijgt body en volume zonder iets achter te laten in het haar of het haar te verzwaren. De lijn zorgt voor een dag vol volume en trotseert de zwaartekracht. De shampoo reinigt en geeft volume en body aan fijn futloos haar. Het maa..
  € 10,95
  Excl. BTW: € 9,05
 • Redken Clear Moisture Conditioner 250 ml Conditioner
  De Redken Clear Moisture Conditioner vult het vochtniveau van het haar aan. Verbetert de kambaarheid van het haar en het "Micro-Moisture Complex" brengt het interne en externe vochtniveau in balans en houdt het vast. ..
  € 10,95
  Excl. BTW: € 9,05
 • Redken Clear Moisture Shampoo 300 ml Shampoo
   Clear Moisture brengt het vochtniveau intern en extern in balans van natuurlijk droog haar. Dit zonder het te verzwaren. Het haar leeft op, is luchtig en krijgt een natuurlijke glans.De shampoo zorgt voor een gebalanceerd vochtniveau. Het maakt het haar luchtig en glanzend. ..
  € 12,95
  Excl. BTW: € 10,70
 • Redken Clear Moisture Water Rush 250 ml Masque
  Clear Moisture brengt het vochtniveau intern en extern in balans van natuurlijk droog haar. Dit zonder het te verzwaren. Het haar leeft op, is luchtig en krijgt een natuurlijke glans. Water Rush Mask heeft een intens hydraterende werking,. Het zorgt voor een extra intensieve verzorging van het haar...
  € 20,95
  Excl. BTW: € 17,31
 • Redken Color Extend Magnetics Conditioner 250 ml Conditioner
  Biedt perfecte verzorging, ontwarring en bescherming tegen kleurvervaging. Zorgt voor zachtheid en glans en geeft bovendien een levendige finish. ..
  € 10,95
  Excl. BTW: € 9,05
 • Redken Color Extend Magnetics Shampoo 300 ml Shampoo
  Reinigt het haar op milde wijze, beschermt tegen kleurvervaging en maakt het haar glanzend.Het 360° Protective Complex gaat de strijd aan met de oorzaken van kleurvervaging en biedt een maximale kleurbescherming. ..
  € 10,95
  Excl. BTW: € 9,05
 • Redken Color Extend Shampoo 300 ml Shampoo
  Color Extend is voor gekleurd haar. Hiermee is het haar beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Dit wordt gedaan door de geavanceerde formule Fade Resist van Redken, deze bestanddelen omringen iedere haar, waardoor het kleurbehoud wordt gemaximaliseerd en de kleurlevendigheid wordt verbe..
  € 10,95
  Excl. BTW: € 9,05