Conditioner

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Conditioner kopen of vergelijken? Dat doe je hier bij de Parfum Specialist!

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Alterna Bamboo Color Hold+ Vibrant Color Conditioner 250 ml Conditioner
  Elk product in de Bamboo Collection begint met gecertificeerde organische Bamboo, de snelste groeiende en meest veerkrachtige botanische bron van onze planeet om onmiddellijk de innere kracht van het haar te stimuleren - de basis te leggen voor duurzaam sterker, gezonder haar.Bamboo Color Hold + Vib..
  € 9,95
 • Alterna Bamboo Men Nourishing Conditioner & Shaving Cream 250 ml Conditioner/Creme
  Alterna Bamboo Men Nourishing Conditioner & Shaving Cream. Elk product in de Bamboo Collection begint met gecertificeerde organische Bamboo, de snelste groeiende en meest veerkrachtige botanische bron van onze planeet om onmiddellijk de innere kracht van het haar te stimuleren - de basis te legg..
  € 19,95
 • Alterna Bamboo Shine Luminous Shine Conditioner 250 ml Conditioner
  Alterna Bamboo Shine Luminous Shine Conditioner. Elk product in de Bamboo Collection begint met gecertificeerde organische Bamboo, de snelste groeiende en meest veerkrachtige botanische bron van onze planeet om onmiddellijk de innere kracht van het haar te stimuleren - de basis te leggen voor duurza..
  € 9,95
 • Alterna Bamboo Smooth Anti Frizz Conditioner 250 ml Conditioner
  Alterna Bamboo Smooth Anti-Frizz Conditioner. Elk product in de Bamboo Collection begint met gecertificeerde organische Bamboo, de snelste groeiende en meest veerkrachtige botanische bron van onze planeet om onmiddellijk de innere kracht van het haar te stimuleren - de basis te leggen voor duurzaam ..
  € 21,95
 • Alterna Bamboo Volume Abundant Volume Conditioner 250 ml Conditioner
  Alterna Bamboo Volume Abundant Volume Conditioner. Elk product in de Bamboo Collection begint met gecertificeerde organische Bamboo, de snelste groeiende en meest veerkrachtige botanische bron van onze planeet om onmiddellijk de innere kracht van het haar te stimuleren - de basis te leggen voor duur..
  € 21,95
 • Alterna Caviar Anti Aging Brightening Blonde Conditioner 250 ml Conditioner
  Caviar Blonde Brightening conditioner 250ml: Conditioner die natuurlijk blond en blond gekleurd haar verfrist en een lichtgewicht vochtherstel geeft. Het vermindert een kopergloed en beschermt de blonde kleur. Maakt dat het haar perfect gevoed word. ..
  € 23,95
 • Alterna Caviar Anti Aging Replenishing Moisture Conditioner 250 ml Conditioner
  Deze conditioner is geweldig voor dagelijks gebruik en ook geschikt voor gekleurd haar. De vochtbalans in je haar wordt hersteld en onderhouden zodat je haar supergezond wordt en zijdezacht aanvoelt! ..
  € 30,95
 • Alterna The Science Of Ten Conditioner 200 ml Conditioner
  Alterna TEN Conditioner, een balsem die alle haartypes verrijkt en hydrateert voor optimale resultaten. Bevat de 10 ingredienten: African Cacao Extract, Hyaluronic Acid, Caviar Age Control Complex, Photozyme Complex with Color Hold, White Truffle Oil, Champagne Grape Seed Oil, Bulgarian Evening Prim..
  € 24,95
 • Chi 44 Iron Guard Conditioner 355 ml Conditioner
  CHI 44 Iron Guard Conditioner is een conditioner die voorkomt dat het haar wordt beschadigd en afgebroken door hete stylingtools. Deze conditioner bevat Vitamine A en E en jojoba olie die het haar optimaal voeden en vocht toevoegen. ..
  € 9,95
 • Chi Argan Oil Conditioner 355 ml Conditioner
  CHI Argan Oil Conditioner is de tweede stap in het 4-delige systeem van de CHI Argan Oil. Deze voedende Argan Oil Conditioner verbetert de stevigheid en elasticiteit van het haar, terwijl het helpt om te beschermen tegen schade als gevolg van thermische styling en Uv-straling. De geavanceerde formul..
  € 20,95
 • Chi Argan Oil Conditioner 739 ml Conditioner
  CHI Argan Oil Conditioner is de tweede stap in het 4-delige systeem van de CHI Argan Oil. Deze voedende Argan Oil Conditioner verbetert de stevigheid en elasticiteit van het haar, terwijl het helpt om te beschermen tegen schade als gevolg van thermische styling en Uv-straling. De geavanceerde formul..
  € 29,95
 • Chi Curl Preserve System Conditioner 350 ml Conditioner
  CHI Curl Preserve Treatment veranderd kroezend haar in perfecte natuurlijke krullen. Deze treatment geeft het krullend haar veerkracht. CHI Curl Preserve Treatment bevat aminozuren en proteïnen. ..
  € 16,95