Shampoo

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Shampoo kopen of vergelijken? Dat doe je hier bij de Parfum Specialist!

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Alterna Bamboo Color Hold+ Vibrant Color Shampoo 250 ml Shampoo
   Elk product in de Bamboo Collection begint met gecertificeerde organische Bamboo, de snelste groeiende en meest veerkrachtige botanische bron van onze planeet om onmiddellijk de innere kracht van het haar te stimuleren - de basis te leggen voor duurzaam sterker, gezonder haar. e Bamboo Color H..
  € 21,95
 • Alterna Bamboo Shine Luminous Shine Shampoo 250 ml Shampoo
  Alterna Bamboo Shine Luminous Shine Shampoo. Elk product in de Bamboo Collection begint met gecertificeerde organische Bamboo, de snelste groeiende en meest veerkrachtige botanische bron van onze planeet om onmiddellijk de innere kracht van het haar te stimuleren - de basis te leggen voor duurzaam s..
  € 19,95
 • Alterna Bamboo Smooth Anti-Frizz Shampoo 250 ml Shampoo
  Alterna Bamboo Smooth Anti-Frizz Shampoo. Elk product in de Bamboo Collection begint met gecertificeerde organische Bamboo, de snelste groeiende en meest veerkrachtige botanische bron van onze planeet om onmiddellijk de innere kracht van het haar te stimuleren - de basis te leggen voor duurzaam ster..
  € 21,95
 • Alterna Bamboo Volume Abundant Volume Shampoo 250 ml Shampoo
  Alterna Bamboo Volume Abundant Volume Shampoo. Elk product in de Bamboo Collection begint met gecertificeerde organische Bamboo, de snelste groeiende en meest veerkrachtige botanische bron van onze planeet om onmiddellijk de innere kracht van het haar te stimuleren - de basis te leggen voor duurzaam..
  € 21,95
 • Alterna Caviar Anti Aging Replenishing Moisture Shampoo 250 ml Shampoo
  Alterna Caviar Moisture Shampoo is een absolute topper onder de haarverzorgingsproducten! Deze shampoo stopt de zichtbare tekenen van het ouder worden, geeft direct een dosis energie en levendigheid aan het haar en verbetert de kracht, elasticiteit en vitaliteit van het haar. Je haar is gezonder, be..
  € 33,95
 • Chi 44 Iron Guard Shampoo 355 ml Shampoo
  CHI 44 Iron Guard Shampoo is een beschermende shampoo tegen thermische schade die werkt van binnen naar buiten om uitstekende hitte bescherming te bieden. CHI 44 Iron Guard Shampoo voorkomt schade van gevolg van de heetste warmte styling tools. ..
  € 19,95
 • Chi Ionic Color Protector System Shampoo 350 ml Shampoo
  Ionic Color Protect Shampoo is een mild reinigende shampoo, speciaal ontwikkeld voor gekleurd haar. De shampoo reinigt het haar zonder de kleurmoleculen te beschadigen. De CHI Ionic Color Protect Shampoo bestaat uit een mix van kleurbeschermende ingredië®´en die de haarkleur langer mooi houden. ..
  € 19,95
 • Chi Nourish Intense Hair Bath 355 ml Shampoo
  CHI Nourish Intense Hair Bath is een geweldige shampoo die beschadigingen van het haar door invloeden van buiten af tegen gaat. CHI Nourish Intense Hair Bath herstelt het haar en brengt het vochtbalans weer op peil. Deze shampoo bevat eiwitten die diep in de buitenste laag van het haar doordringen w..
  € 19,95
 • Chi Nourish Intense Hair Bath 946 ml Shampoo
  CHI Nourish Intense Hair Bath is een geweldige shampoo die beschadigingen van het haar door invloeden van buiten af tegen gaat. CHI Nourish Intense Hair Bath herstelt het haar en brengt het vochtbalans weer op peil. Deze shampoo bevat eiwitten die diep in de buitenste laag van het haar doordringen w..
  € 29,95
 • Joico Body Luxe Shampoo For Fulness & Volume 1000 ml Shampoo
  Body Luxe Shampoo is ideaal voor dun, fijn en futloos haar. Speciaal voor jou als je naar dikker, voller en beter handelbaar haar wilt. ..
  € 37,95
 • Joico Color Endure Sulfate-Free Shampoo For Long Lasting Color 1000 ml Shampoo
  Joico Color Endure Shampoo is een mild reinigende shampoo voor gekleurd haar. Color Endure Shampoo zorgt voor maximaal kleurbehoud van gekleurd haar en gaat kleurvervaging tegen. ..
  € 39,95
 • Joico Color Endure Violet Shampoo 300 ml Shampoo
  Joico Color Endure Shampoo Violet verzorgt en reinigt mild. Geschikt voor blond en grijs haar om vergeling in het haar tegen te gaan. Color Endure Shampoo Violet houdt blonde kleuren koel en neutraliseert de kopertinten. ..
  € 19,95